0

Köttiga fem dagar

Hej heeeej!

Nu är jag tillbaka efter otroligt intensiva dagar - håll i er nu så kör vi igenom allt. Direkt efter tentan i fredags satte jag mig och fixade pynt och dekorationer till lördagens pub som jag skulle jobba på. Efter det var det hem och få några timmars sömn, innan klockan ringde vid halv sex på lördagen. Under förmiddagen väntade nämligen ett internat med THS (Tekniska högskolans studentkår) och andra sektioner ute på Osqvik, som är THS stuga. Den energin som de diskussionerna vi hade fyllde mig med har jag inte känt på länge, så det var otroligt roligt. Sedan kastade jag mig iväg till en buss för att jobba min första pub - för jag har nämligen blivit utsedd till ny aspirant i vårt klubbmästeri! Fruktansvärt roligt att jobba då det var tentapub, så många drinkar har jag aldrig blandat i hela mitt liv. Jag stupade i säng klockan 03 efter att ha varit vaken i 21 timmar - ni kan ju tänka er mitt kaffeintag... Under söndagen väntade årsmöte med Mattecentrum där jag satt årsmötessekreterare. Under årsmötet fick jag också mitt tentaresultat - grattis till mig som inte kommer behöva skriva omtenta i juni!

Måndag innebar för mig en halv föreläsning, innan jag kilade iväg på samråd om jämställdhet i läroplanerna med Skolverket. Jag lyfte bland annat frågan om meddelarskydd för elever, föreningsfriheten och vikten av elevskyddsombud. När det var klart skyndade jag mig tillbaka för att gå på ett möte på KTH. 

De här dagarna som kommer är precis lika köttiga. Det är både kul och utmanande, men jag försöker att påminna mig själv om hur viktigt det är att andas och vila och inte pressa mig själv för hårt.

Nu ska jag programmera. Ciao!
 
 

Kommentera här: