0

Ny karriärsplan

Hej kära ni!

Jag har precis landat i sängen och fick med nöd och näppe upp datorn i knät - så trött är jag. Jag känner mig lite som såhär:  

via GIPHY

Morgonen började med att jag försov mig. Idag. Igen. ":)" Det är som att jag bara lägger huvudet på kudden och sedan är det morgon liksom. Noll procent utvilad. Vaknade också småförkyld och det utvecklade sig sedant till ett halsont. Inte riktigt min morgon, so to speak. Jag fick dock en hel del grejer gjorda tidigt på dagen, innan jag åkte in till stan för att träffa min mentor som jag fått via Head Start och Styrelsebalans.

Jag hade tusen och en saker jag ville prata om, men hon hann stanna mig och ledde in mig på ett riktigt bra spår vilket utvecklades till att jag lämnade hennes kontor med en helt fantastisk känsla i kroppen. Hon öppnade verkligen ögonen för mig kring vad jag tycker är kul och roligt och vad jag vill, iställer för vad tror att jag borde göra. Min karriärsplan vände sig visserligen inte 180 grader men den blev mycket klarare och det känns som att jag vet vad ska göra framöver.

Den peppen tog jag med mig hem till att programmera, men jag hann däcka i soffan först efter att ha läst en hel sida med kod (japp, ni vet, sån där programmeringskod). Efter att ha tvingat mig själv vaken så plitade jag faktiskt ned två helt egna funktioner i kod och då var jag så stolt att jag bara strååålade.

Efter en lång kväll i stallet tänker jag nu kasta in handduken. Imorgon väntar en tidig morgon med föreläsningar, och till kvällen ska jag delta i ett arbetsmöte och ett styrelsemöte. Hoppas rösten håller. Godnatt!

via GIPHY

Kommentera här: