0

Löpcheck

Svettig, trött och dan sitter jag nu här i min kökssoffa och pustar ut efter att ha checkat av ett av månadens mål på listan - att springa 4 km. Om jag ska vara helt ärlig var nog detta månadens enda mål som jag var osäker på om jag skulle klara.

Jag tycker det är så fruktansvärt svårt att springa när det är vinter. Luftrören drar ihop sig, man snorar ännu mer än vad man gör på sommaren, man är jättekall och jättevarm samtidigt, risken för att halka är enorm så en spänner sig i varje löpsteg... Men! Jag kan nu sätta ett kryss i rutan för detta målet. Fruktansvärt skönt!

Idag har jag mest suttit framför datorn och programmerat, så det kändes avkopplande att först få vara i stallet en stund hos Tharon, och sedan snöra på sig skorna och löpa ut lite ilska och frustration. Jag avskyr att vara arg, men den senaste veckan har jag behövt bära på så mycket känslor och ansvar åt andra och det tär och tar energi. Om det är något jag inte vill, så är det att vara personen som kniper ihop och inte säger ifrån, men dessa dagar har det varit svårt att höja rösten. Den har varit svag på senaste. Varför vet jag inte, men jag har svikit mig själv många gånger.

Nu väntar några minuters stretchning, lite te och sedan sängen. Det ska bli jätteskönt. Kolla vad fina vi var igår förresten! De hade ett fotobås på tioårsjubiléet där en kunde sätta på sig roliga hattar. Ska bära med mig dessa foton hela året - en påminnelse om självledarskapet och det fina i gemenskapen hos elevrörelsen. 
 
 

Kommentera här: