0

Hemma från Åre

Hej hej!

Åååå vilken skidvecka jag har haft. I lördags kväll (nästan natt) lade vi oss i våra sängar på nattåget upp mot Åre. Där väntade oss bitande kyla, ett något försenat boende - men fantastisk söndagsskidåkning. Solen sken och vi knatade hela vägen upp på Åreskutan och det kändes som att en kunde se hela världen därifrån. Det var en så härlig utmaning på något sätt - jag trodde aldrig jag skulle orka gå hela vägen men det var en fantastisk känsla att stå där uppe efter att ha kämpat sig upp för branterna. 

Däremot blev det fina vädret inte med oss hela veckan, utan både måndag, tisdag, onsdag och torsdag var det molnigt, blåsigt och dant. Men vi tog oss ut i backen ändå och fick trots isande vindar uppleva en hel del riktigt fina åk. Kvällarna avslutades på ett antal olika pubar och jag tror nog att jag konsumerat mer alkohol i liter än sömn i timmar de senaste dagarna. 

Vi hade riktigt otur på vägen hem när ett godståg spårat ur, vilket tvingade oss att ta bussen från Åre till Östersund, där vi blev sittande i flera timmar medan vårt ursprungliga tåg blev mer och mer försenat. Allt slutade med att vi fick lov att hoppa på ett annat tag för att kunna ta oss hem till Stockholm, där vi landade klockan 5 imorse. Jag hann bara åka hem och dumpa mina väskor och äta lite frukost innan jag var tvungen att åka till skolan för att genomföra en laborationsredovisning i programmering. Så: jag är helt slut nu!

Det känns fantastiskt att vara hemma dock! Nu börjar kurserna igen på riktigt och jag har dessutom avslutat förra perioden med en lyckoträff - jag lyckades få godkänt i både Envariabelsanalys och Algebra & geometri - så jag har överlevt den här tentaperioden med råge. Det ska bli spännande att se vad den här perioden har att ge!
 
 

Kommentera här: