0

Frost och glödande fingrar

Hej fina ni!

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig över huvud taget. Jag hade planerat att kliva upp riktigt tidigt för att få mycket gjort tidigt på dagen då jag har tre stora deadlines hopandes över mig som mörka moln just nu - men jag vaknade klockan 10 alldeles mörbultad av trötthet. Det var bara att ställa in förmiddagssimningen jag hade planerat in och sätta sig och börja kötta igenom att-göra-listan.

Jag följde med mamma till stallet idag då hon skulle träna för en ny tränare, men Tharons lymfangit var inte bättre idag så vi ställde in träningen och ringde ut en veterinär istället. Medan vi väntade hann jag smörja mina läderatteraljer, stövlar, sadel och träns. Jag minns inte när jag gjorde det senast faktiskt och det var väldigt välbehövligt. 

Det blev en ganska lång kväll i stallet vilket inte var till min fördel. Nu när jag kom hem blev jag nästintill tvungen att kasta mig över datorn och skrev till fingrarna brann. Det är handlingar som ska ut, jag behövde bli klar med en krönika och börja förbereda morgondagens föreläsning i Vågrörelselära och guuuud vet allt. Nu har jag hunnit kryssa av allt på listan, så nu ska jag förbereda väskan inför imorgon och sedan gå och lägga mig omedelbums så jag inte försover mig imorgon också.

Titta vad fint det var i stallet idag! Gårdagens dimma lade sig som ett vackert täcke av frost över träden. Det var till och med ljuvligare än vad det ser ut.
 
 

Kommentera här: