0

Filmnoja

Måndag, måndag, måndag. Idag har du tagit ut din rätt!

Morgonen började klockan kvart i sex när jag steg upp för att masa mig iväg till skolan. Det väntade en vågrörelselära-föreläsning på schemat klockan åtta, ända bort i Alba Nova. Det kändes inte speciellt motiverande. Som tur var, var föreläsningen riktigt intressant! Jag lärde mig en hel del och tyckte föreläsaren var väldigt pedagogisk och bra. 

Föreläsningen slutade vid 10 och då tog jag tag i en inlämning som ska vara inne på onsdag, innan det väntade lunchmöte med sektionsstyrelsen. Vi planerade vår kick off på fredag, det ska bli superkul. Därefter drog jag iväg till simhallen, men det visade sig att mitt årskort gick ut tidigare än väntat, så tji fick jag. Jag åkte raka vägen hem istället och satte mig med videon ↓ inför Fler Ungas årsmöte. OJ vad det är jobbigt att sitta framför en kamera hörni!? Jag blir så... pinsamt medveten om min ansiktsmimik och min röst. Jag klippte ihop den fort som attan för att slippa se det, haha. Lite tråkigt att det ska vara så ändå! Skyller på att jag är ovan vid att se mig själv på film, vilket jag ju faktiskt är. Det enda jag ser av min lilla nuna är när jag spelar in mina snapchatrants, no less, no more.

Nu har jag lagat en (förhoppningsvis) ljuvlig middag som får vänta till det att jag och mamma kommer hem från stallet. Ikväll väntar mängder med plugg - och jag känner mig inte redo för det för fem öre!
 

Kommentera här: