0

Knapp, knapp, knapp

Hej vänner!

Knapp, knapp, knapp, knapp låter det om mig mest hela tiden nu för tiden. Det är mina fingrar som knackar så intensivt på tangenterna på datorskrivbordet att jag nästan blir galen på ljudet själv. Det känns som att all min vakna tid går åt till att knappa fram kod på min datorskärm - det börjar närma sig slutet på programmeringskursen och tempot har höjts i skolan igen.

Vi har haft en relativt lugn period på senaste, där jag tror att tanken har varit att vi ska hinna sitta och koda mycket för att lära oss grunderna ordentligt - men nu har precis en annan kurs dragit igång vilket gör att vi läser tre kurser samtidigt, och det ställer betydligt högre krav på ens egen självdiciplin. Programmeringskursens svårighetsgrad har också höjts rejält, så min hjärna brinner upp nästan jämt.

Även fast jag slutade vid 12 idag så har jag varit kvar i skolan för att programmera. Ikväll väntar även sektionsmöte (som sektionens kvartalårsmöte, ungefär) så jag kommer klä upp mig i frack och bara  i presidiet. Det har varit en relativt mötestung period på senaste, vilket både har varit kul, lärorikt och utmanande. Igår pratade vi krisplaner med Datasektionens styrelse, till exempel. Det är ändå något jag faktiskt definierar som rätt lyxigt.

Såfort sektionsmötet är slut ska jag hem och äta mitt hemmabakta bröd som ni kan se på bilden nedan. Jag avskyr ordet smarrigt, men visst ser det ganska delikat ut ändå?

Vad gör ni ikväll? 
 
 
 
 

Kommentera här: