1

Hur kan det redan vara tisdag?

Ja, den frågan ställer jag mig, nu när jag sitter här och skriver uppsats sådär sent på kvällskvisten... Hur är det möjligt att det snart är helg redan? Jag hinner ju knappt påbörja skolveckan innan den snart börjar gå mot sitt slut.

Uppsatsen jag skriver just nu handlar om genus, kommunikation och medier. Det är ett jätteintressant ämne, men jag kommer ha 3 seminarium den här veckan, en inlämning samt två inlämningar nästa vecka - så jag känner mig lite stressad över att min tid inte riktigt räcker till. 
Som man alltid borde göra när livet känns så - så for jag ut till stallet. Efter en skrittrunda på Tharon där jag bara lyssnade på fåglarna och andades och försökte tänka goda tankar om mig själv, så kändes det lite bättre. Nu har jag orkat skriva en sida på uppsatsen i alla fall. Den ska vara 5 sidor på tisdag. 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - det finns nog ingenting som är så rogivande som blå molntäckta skyar under solnedgång. Där kan jag liksom stanna föralltid, blickandes upp mot det stora. 

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

skriven

Oj, lät stressigt (men onekligen intressant)!

Kommentera här: