0

Födelsedag

Hej kära ni!

Igår fyllde jag 21. Det firade jag med att på lördagen dansa järnet med gratisdrinkar i handen på THS årliga Cocktailparty. Det var sååå himla kul. Jag träffade nya och gamla bekantskaper, testade på Silent Disco där en kan välja själv vilken musik en vill lyssna på på dansgolvet, och skreksjöng Stad i Ljus acapella när Nymble stängde vid 03. 
På min själva födelsedag åkte jag och mamma till Naturhistoriska Riksmuséet och vandrade runt på deras utställningar. Perfekt bakishäng. 
Jag älskar verkligen Naturhistoriskas interiör och uttryck. Det är en fruktansvärt pampig byggnad och den stora takkupolen gör verkligen sitt när en kommer in.
Vi hann faktiskt besöka alla utställningar på de tre timmar som vi var där. Mest gillade jag utställningen Livets mångfald där många olika typer av fåglar, fjärilar, frön - ja, you name it, visades upp. Det fanns väldigt många vackra montrar och jag blev verkligen helt tagen av just diversiteten i vår flora och fauna.
Efteråt åkte vi till stallet och hängde hos Tharon. Vi red ut i skogen och tränade galoppfattningar. Därefter åt vi pizza och jag somnade i soffan redan vid åtta. En helt perfekt söndagsfödelsedag enligt mig!

Kommentera här: