0

Paus

Hej fina ni!

Jag går lite på sparlåga just nu. De senaste veckorna har varit så hetsiga. Det har varit mycket fest, mycket i skolan och mycket med det ideella. Sedan blev jag rätt sjuk, till råga på allt. Plötsligt kände jag den där välbekanta tröttetskänslan smyga sig på som en förlamande filt. Den har ju varit en del av mitt liv ett tag nu, så jag känner igen den väl.

Så jag har låtit mig pausa lite den senaste tiden. Låta mig andas i lugn och ro ett tag. Har sänkt mina prestationskrav, lagt tid på att bara vara. 

Jag visste ju att april skulle bli såhär. Det visste jag redan i februari. Men visst känns det lite snopet, att närma sig sommaren utan någon energi.  (null)

0

Hur länge kan en ha kvar fd ordförande i sin Twitterbio?

Hej älskade ni!

För några månader skrev jag intensivt på en text om hur det är att avgå, vilket då var väldigt nära och aktuellt då jag själv avgick från Fler Unga samtidigt. Nu finns den för allmän läsning hos Kurage. Jag får verkligen en klump i halsen av att läsa mina ord, för visst gör det ont att lämna, det är det svåraste jag har gjort någonsin. Men man måste.
0

Öka takten sista kvarten

Herregud, jag känner verkligen att jag skulle behöva en fotbollshejarklack bredvid mig just nu. Den här skolveckan har verkligen sugit musten ur mig, och helgen innebär visserligen studievila, men däremot har jag både ideella åtaganden och sociala åtaganden att gotta mig i.

Igår jobbade jag pub, så jag gav mig en liten sovmorgon imorse - mitt seminarium börjar först om en halvtimme. Sedan maxas dagen vidare med redovisning av en programmeringslabb (inte var programmeringskursen slut inte!), och sedan en föreläsning i elektroteknikskursen. Dagen avslutas med teambuilding inför mottagningen, så kul!

Imorgon väntar vårt sektionsmöte som pågår i 10 timmar ungefär. Många jag pratat med om det tycker det är något att höja på ögonbrynen över, men jag som är van vid helgmöten är rätt obrydd. På kvällen har vi sittning för gamlingarna i klubbmästeriet, så det blir en sen kväll. På söndag ska jag äntligen få festa till det lite själv, då det är dags för den årliga valborgspubrundan mellan KTH, KI och SU. 

Nu ska jag använda de sista minuterna innan seminariet till att få lite gjort! Kramis!