1

Tillslut hittar en alltid tillbaka

HEJ allesammans! 

Å vad jag har bävat inför det här inlägget. Jag tog ju mitt pick och pack och flyttade över till en egenbyggd (nästan) blogg på Wix, men sajten var inte riktigt redo än kände jag. Allting laddade långsamt och var segt. Kanske kommer jag tillbaka, när tiden är mogen! Det är den inte riktigt nu. Jag kände liksom att jag ville att allt skulle flyta på relativt smärtfritt.

Så nu är jag tillbaka på blogg.se! Jag vet inte om alla mina inlägg på den gamla bloggen kommer försvinna när licensen går ut, så jag måste spara över allt. Men här finns allt kvar. Mycket har hänt i skallen
 sedan jag skrev sist, det kan jag lova er! Det är nästan så jag inte vågar läsa faktiskt. Läskigt!!!!

Jag tänker att jag kör på utan vidare presentation. Ni som har följt mig tidigare och som har följt mig tillbaka hit vet ju vilket yrväder tillika strikt tråkig byråkrat jag är. Samma röra kommer det bli här också! Ska bli så himla kul att vända upp och ned på era liv igen i tid och otid.

Ih! Nu kör vi! Igen! WIIIIII!!!

Kommentarer:

1 EMMA:

skriven

Gud så fin du är! :o Jobbigt när man väl byter portal, men så blir de inte som man tänkt sig! Hoppas de känns bra med blogg.se ett tag till! ;) Kan tipsa om nouw annars! :D

Svar: Men åh tack snälla du! Ja, allt sånt är alltid så struligt och en möter alltid så himla mycket nya saker en inte tänkt på tidigare, som känts så självklara. Det är svårt när man bygger själv för första gången! Tack för tipset, kanske hamnar där vartefter. Såg förresten på din blogg att du hade det tufft nu, skickar med en extra peppande kram!
Amalia Berglöf

Kommentera här: