0

allsvenskan

Hej hörni!

Ny dag, nya tag. Jag ska fortsätta jobba på min hälsoanalys av Kina under morgonen, bara för att få den överstökad. På eftermiddagen är det Allsvenskan-möte som gäller. Förhoppningsvis så kommer jag ingå i Kungsängens Sportryttares allsvenskanlag div 3 i dressyr! Just nu är jag och Tharon verkligen slipade och vassa, han känns finare än NÅGONSIN. Imorgon ska jag träna för Simon, så eftermiddagen kommer också gå åt till att putsa och fixa så att vi är så glänsande som möjligt. 
 
Det känns lite roligt att titta tillbaka på alla våra filmer och se det att vi har kommit så oerhört långt sen senaste tävlingen för fyra månader sedan. Vi fick visserligen 60%, men oj vad vi skulle kunna få mer idag! Jag har på senare tid hittat väldigt många knappar hos honom och han har verkligen börjat bli en pärla. Mycket beror på novabettet jag rider med (han är helt magisk på det), och jag hoppas vi kan fortsätta på samma sätt framåt nu. Den stora frågan är bara att jag måste hitta ett bett jag kan rida lika bra på som på novat... 
 
Men lördag är det, hur som helst, och jag ska glittra vidare. Vi hörs ♥
 
 
 
 
0

koncentrationssvårigheter

Hej grymma ni!

Något som gett mig en hel del ångest den senaste tiden är min oförmåga att koncentrera mig på en uppgift. Jag flyger mellan det mesta, gör ett mattetal här, skriver ett ord där, läser ett mejl här och läser en rapport där. Så är det alltid, varje dag, och det börjar ta ut sin rätt. Jag ska försöka sätta mig i en halvtimme nu och arbeta fokuserat utan störningsmoment, och hoppas verkligen att jag ska kunna känna att det röjer bort en hel del på mitt bord.

Ikväll är det dags för föreläsning om hjärnan och hur vi riktar vår uppmärksamhet. Det är VERKLIGEN något jag behöver med rådande situation, så jag hoppas jag ska få med mig massor med nyttigt och massor med lärdomar, som vanligt. Det ska dessutom bli spännande att se hur mitt livshjul, baserat på de 3 huvudkategorierna Relationer, Engagemang och Hälsa rullar. 

Ta en halvtimme ni också och gör något fokuserat, utan musik, facebook, twitter eller instagram i närheten. Ge er själva det. Kram tills vi hörs igen! 
 
 
 
1

vårsol
Denna lerinpackade mysgrabb vilade i hagen idag när jag kom för att hämta honom. Jag klappade, matade och väntade tills han rullat klart, innan vi tog oss upp till stallet och gjorde iordning oss för en blåsig uteritt.

Efter allt stallgos kom jag hem och gjorde mig iordning och kastade mig iväg in mot stan mot LSUs seminarium om FN, unga och hållbarhet. Det var oerhört spännande och jag fick med mig en hel del nya kunskaper men också massor med pepp - jag vill också vara med och påverka världen!! 

Men hörni. Grammisgalan. Seinabo Sey?!?! Detta är en fantastisk kväll!