0

hatar att älska denna stan


0

tattoo

Jag har alltid velat tatuera mig, och nu när jag fyllt 18 så känns det mer lockande än någonsin. Jag vill ha något litet och rätt diskret, något som inte behöver synas hela tiden utan som jag kan dölja om jag känner för det.

Hur tänker ni kring tatueringar? Är det något ni vill ha, eller är det ett big no-no?

 
Jag är lite obsessed av att rita på mig själv, men det är egentligen rätt perfekt. Då kan man rita om, rita rätt, och justera efter egen smak och tycke. Perfekt.
 
 
0

thursday morning

 
Hej och godmorgon allesammans!

Just nu sitter jag med en kaffekopp och försöker få lite liv i min morgontrötta kropp. Om några minuter ska jag börja plugga matte inför skolstarten nästa vecka. Jag insåg rätt tidigt att det skulle bli knepigt att läsa Ma4 och Ma5 parallellt, så jag väljer att "läsa upp" Ma4 i förväg, det vill säga att jag tittar på mattevideos och får lite förkunskaper innan kursen börjar, vilket förhoppningsvis kommer göra att jag har hinner med båda mattekurserna.

Trean. Den är verkligen runt hörnet nu, likaså studenten. Om jag har separationsångest? Ja. Verkligen. Gymnasietiden har varit den bästa i mitt liv, men jag hoppas att jag inte helt och hållet behöver slita mig från allt elevkårande betyder riktigt än.
 
Nu är tiden kommen för lite Ma4. Vi hörs!