0

fri till slut

 
 Farfar, trots att jag aldrig kände dig
trots att jag aldrig fick se dig i demonstrationerna
trots att jag aldrig fick höra din historia
 
trots att du aldrig fick se mig läsa Kafka
trots att du aldrig fick se mig växa upp på riktigt
 
så är du här inne någonstans nu
för du finns vidare i mig
- musiken, viljan, styrkan
 
"bäst man andas skall man dö 
och bli mull tillbaka."
0

i'm one of you

 
 
Min godnattkram går ut till alla de som har hjärtesorg och känner sig ensamma. I'm one of you tonight.
1

erreplus

HEEEJ vänner!
Jag lever, faktiskt! Matteprovet gick bra, det blir inget A men förhoppningsvis ett C - så bra kändes det! Efter det så blev det rätt mycket plugg ändå fastän jag trodde jag skulle ha mer fritid, men så är det helt enkelt på gymnasiet. Oväntade saker händer som man tvingas göra, men oj så kul det är!

Har suttit hela morgonen och pluggat, så har fortfarande inte bytt om utan sitter i pyjamas. Dock njuter jag fullt ut av det då jag har katten bredvid mig och ett nyfunnet band - Bombay Bicycle Club - strömmar ut ur min dators högtalare.

Jag hade tänkt åka iväg till stallet nu. Det blir en helkväll där, vilket känns skönt. Ska plugga lite medan jag ändå är där, för det finns inget bättre ställe att plugga på än inne hos Tharon eller i ridhuset. 

Vi har fått hem vår nya sadel - Erreplus Adelinde.................. I'm so in love. Efter att ha travat 3 varv i ridhuset igår hade jag redan ont i magen av träningsvärk. Ni ska få se lite mer bilder på oss i veckan tänkte jag. Detta är våran tredje dressyrsadel nu, men jag hoppas verkligen denna är till för att stanna nu...

Hoppas allt är bra med er, finisar.