0

#prayingforsleep

 
1

fullt upp

 
 
Hej mina fina!
Ta några minuter (2minuter och 20sekunder) åt att skåda min och Tharons utveckling.
Jag har verkligen börjat kunna få ihop honom mellan hindrena, så han inte blir "solong adios" (ahahah so long, ahahahah...). Det har verkligen börjat arta sig nu de senaste träningarna, och jag behöver inte alls vara lika ettrig uppe på honom. Vi har verkligen funnit ett bättre flyt!

Idag är det dags för hoppeträning igen, men för Ronnie denna gång. Han skor Tharon, och det ska bli enormt spännande. Han hjäpte mig när jag red i ridhuset förra lördagen, och det var då vi hade ett av våra bättre pass. På slutet kunde jag rida med långa tyglar och han gick fortfarande trevligt i form - så det var enormt roligt!

Jag har faktiskt redan ridit imorse. Det blir en tuff dag för mig och Tharon idag - imorse red vi för Svante nämligen. Nog en av de bättre träningarna, hittade några knappar ytterligare och det kändes enormt bra. Dessutom fick jag hjälp med mitt problem (i högergaloppen på rakt spår vill han jättegärna gå i en sluta, vilket gör det svårt för honom att gå i en rund galopp, och han vill gärna byta över till vänster) och kände, när han förklarade, att "Var det inte svårare än såhär???"
Så nu ska jag träna på rakriktning innanför spåret, samt att jobba med att få loss vänsterbak och ryggmuskulaturen genom att i vänstergaloppen rida med tagen bakdel. När jag gjorde det idag kändes han riktigt maffig och började placera in bakbenen riktigt fint!

Att rida för Svante innebar dock uppstigning klockan sex, och träningen för Ronnie börjar kvart i åtta... Puh. Help me god :') Men det är så det är att jobba med hästar, och jag tackar absolut inte nej!!
0

en bra kvällstanke

Här sitter jag med orakade ben och är lycklig ändå.