0

working 7 to 9

Imorse var det tidig uppgång då jag skulle träna för Simon på morgonen.
Träningen gick okej men Tharon och jag var inte jättebästisar. Det var roligt men jag fick inte den krämen i honom som jag ville, men inte så konstigt då jag spövägrar för tillfället och kommer försöka vänja oss av vid det.
 
När Simon åkt kastade jag mig in i stallet och gjorde iordning allt för Tharon, jag mockade, fodrade och vattnade, för att precis när Simon ringde pusta ut och sedan kasta mig iväg för att möta upp honom på vägen. Vi for iväg till Järfälla, där ett av hans träningsekipage tävlade, för att sedan åka in till stan och hämta medicin, för att sedan åka tillbaka till tävlingen, anmäla honom och äta lunch, och sedan ta oss till Lennartsnäs för att mocka, knoppa, bada, rykta, smörja och pyssla för att sedan åka tillbaka till Järfälla. Efter Simons start åkte vi tillbaka till Lennartsnäs, gjorde iordning allt och åkte sedan upp och åt i Kungsängen. 
 
..... Får jag säga att jag är slut? Ändå kastade jag mig på datorn när jag kom hem för att skriva en samhällskunskapsuppgift, som jag ännu inte är klar med. Ska försöka klura lite på den under morgondagen, så att jag är klar ikväll. Imorgon väntar en lika hektisk dag och jag ska försöka hålla mig på mattan och bli klar med allt skolrelaterat, för uj vad skönt det vore...
 
NU ska jag bege mig raka vägen upp till sängen för att känna mig någorlunda utvilad imorgon. HEJA MIG♥
 
 
 
 
0

mammas tårta igår0

rotekvationer

Mina ögon fullkomligen går i kors just nu!
Har ända sedan jag kom hem halv 5 pluggat matte så det skrikit om det, och ändå är jag inte klar med de talen jag fått i läxa idag. De är himla knepiga och tar enorm tid att lösa, men jag börjar få grepp om tekniken nu. Rotekvationer har varit dagens fokus, och jag som har bestämt mig för att snitta rätt höga betyg ger mig attan på att jag bara ska lära mig, helt enkelt.
 
Just nu sitter jag i soffan och tittar på ett fågelprogram med Chakkis, som är lite mer entusiastisk till rörelserna på skärmen, samtidigt som jag trycker i mig hemmagjord potatissallad och kyckling. Snart kommer mamma hem och då ska vi äta tårta och fira att det är 9 år sedan hon bröt foten - något som gjorde att Tharon är vår idag. En tråkig historia men med många fina ljusglimtar, helt enkelt!
 
Nu: lite extra matteplugg. Ja, på en fredagkväll klockan 9, skolan försvinner ju inte bara för att en vill det. Men hoppas kan jag ju! Bilden nedan sammanfattar mitt mode rätt bra.