1

dagen på skaft

 
 
Idag tillbringade jag dagen på Skaft utan att rida, knappt ens träffa min häst.
   Mamma red ut med Anita så jag passade på att gosa med katten uppe på loftet, och leka lite med Gina, världens goaste hund. Sedan hälsade jag på Stockholmsponnyerna och bestämde mig för att ta med Bailey hem till mig, hoppas ingen misstycker? Lovar att alla ponnybarn skulle mörda mig i sömnen om något sådant hände.

   Tharon slet av sin framsko idag vilket var lika bra det. Vi hoppas på att det inte blev några sömstick, och imorgon inväntar vi en förmodligen anländande hovslagare. Han får därför inte stå med sina kompisar i hagen, men får ändå tillgång till gräs i en av de mindre hagarna precis vid stallet. Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi är tillbaka på Stockholms!!
 
Jag har tusentals bilder från idag då jag knappt släppte kameran en sekund. Vill ni se fler bilder?
0

kärlek

 
Igår blev jag alldeles tårögd när jag stod i hagen, på behörigt avstånd, och väntade ut Tharon. Han vände huvudet mot mig och började sedan gå, för att sedan gnägga mjukt. Min allra bästa vän!
1

snart är vi hemma igen


Hej på er ni fina!
   Det känns jättekonstigt att sommaren på Skaft försvann så fort. Den 5e går transporten från stallplanen till Ryttis, samtidigt som jag tycker synd om min stackars häst som får lämna det här fantastiska stället ser jag fram emot att få rida i Djurgårdens vackra skogar. Jag har så många planer för hösten och våren, att jag knappt kan vänta tills vi kommer dit!

   Igår red jag och mamma ut på Ravell och Tharon, först red vi en lång skrittrunda som framskrittning. Jag red för första gången med ett loppisköpt hack och ni dressyr- och matchningsfantaster kommer slita i ert gråa hår när jag berättar att jag köpte ett brunt hack. All annan utrustning vi har är svart.
   Åhnej?! Det var superfint i alla fall punkt slut. Han var trevlig på hacket men jag skrittade mest, vill inte göra för mycket med sprickan. Den går att rida på men vill inte ta mig vatten över huvudet då ingen hovslagare kollat på det än.
 
   Dessutom har jag knåpat på en ny design. Headern älskar jag massormassormassor.
Hoppas ni har det bra där ute i världen! Massor med kramar.