0

fälttävlan

Sitter och pluggar, äter och kollar på fälttävlan samtidigt. ÅÅÅÅÅH vad det är kul!
   Jag är egentligen ganska dålig på att multitaska men det här är underbart. Sen ska jag träffa pojkvännen, mumma. Idag är en riktigt bra lördag! Förutom det att jag inte kommer pussa på min häst.....

   Det som är intressant att se är alla hästar som har taniga rumpor med höga, beniga kors, precis som Tharon. Det är inte få! Känns lite lättare att kunna säga det till folk som klagar på Tharons rumpa nu, "de som rider EM har heller inte perfekt byggda hästar". Asdfghjkl.

Nu ska jag fortsätta äta, hoppas er dag blir toppenbra. Puss♥
 
 
1

this is it

 
 
 
This is it.

Det finns inte ett liv efter detta. Varken Tharon eller jag kommer finnas när våra år här på jorden är över. De som är nu, är de enda vi har tillsammans. Därför skiter jag fullständigt i om min häst inte har rätt uppbyggda rumpmuskler eller om han inte får det perfekta fodret. Jag struntar i om vi vinner tävlingar på 1.40 eller om han blir utdömd någon dag och aldrig mer kan ridas.
   Det är min bästa vän. Jag kan inte se ett liv utan Tharon, och sjävklart att jag sitter och gråter nu så att det sprutar. Tharon är den enda meningen i livet jag har och jag vill njuta av varje dag, han och jag, tillsammans.

   När jag hade det jobbigt i nian var Tharon enda botemedlet. Han tar mig genom allt. Även fast vi bråkar ibland och även fast jag kan känna mig så besviken, både på honom och mig själv, så är han det bästa jag har och jag skulle aldrig någonsin byta ut honom.
   Jag kan inte förklara så att ni allihopa förstår. Jag vill verkligen värdesätta varje sekund vi har tillsammans, för imorgon skulle han kunna bryta ett ben och så är allt över. "Life is breakable". På hans rygg är jag hans prinsessa, och han kommer alltid förbli min drömprins. 


Nu ser jag inte längre vad jag skriver för jag gråter så mycket, men värdesätt det ni har och ta hand om det väl. För en dag, så finns det inte mer. 
 
0

Usek

Idag satt jag med under mitt första Usek-möte. Det var kul! 
   Tror jag, trots att jag är van vid formen, kan lära mig massor. Bara att öppna ögon och öron och ta in allt jag kan! Efter mötet tog jag en promenad med min väldigt otroligt superduper alldeles för lugna häst som gick långsammare än en dam med rulator (!!!!) som typ speedade förbi oss. Vi busade lite för en uppförsbacke också, bestämde mig för att jag ville rejsa lite så jag bara kutade iväg och Tharon blev så förskräckt/förvånad att han sprang efter haha.

   Skoldagen har i sig inte varit så händelserik. Vi har lekt lekar och haft uppstart på vårt stora projektarbete. Asdfghjkl kan vi börja nu eller??