0

hahahahah hej.

 
Hej på er ni fina!
   Tänkte bara demonstrera hur det såg ut när jag kom hem idag ↑ lål. Jeteglad. Och trött! Har mycket tankar som rör skola i huvudet, bland annat många gällande min debattartikel. Får jag verkligen allt att klaffa med tankar och fakta och allt kommer den bli riktigt bra! Sedan behöver jag bara plugga, plugga och plugga.... Och rida på Ronnis!
 
 
   Haha, appropå bilden ovan... Visste ni att Bridesmaids är den enda filmen som fått mig att skratta, verkligen skratta? Just det ovan såg jag och mamma om och om igen och skrattade så vi nästan grät. Helt underbar är den!
 
Nu måste jag hjälpa till med middagen!
Kram!
1

london 
Hej på er fina!
Sitter just nu och lyssnar på Coldplay och blir så otroligt sugen på att åka till London. Det är min dröm när jag blir äldre, att bo i den där drömstaden med alla människor som pratar så fantastiskt underbart. En dröm jag hoppas, hoppas, hoppas någon dag går i uppfyllelse.
 
   Ridningen igår gick bra, i höger var han en dröm men vänster kändes jätteblä. Men som sagt så red jag i vänstergalopp upp för vargstigs-mördarbacken igår så han kanske känner sig lite trött i den sidan, vad vet jag? Idag står det mamma-ridning på Tharons schema och jag rider på Vällingby!
 
Kram!
0

"charlie brown"

GISSA VAD?!?
   Igår efter jag busridit med Tharon ute i skogen och duschat av honom och lät honom stå ute och beta för att torka, gissa vad jag hörde? Coldplay. Soundchecka. På Stadion. Världens jävla fräs på volymen, det var som om jag stått precis bredvid Stadion och lyssnat. Helt sjukt!! Coldplay betyder så otroligt mycket för mig, deras musik är helt fantastisk och vissa låtar ger mig alltid en kick att alltid göra mitt bästa. Så jag stod där med nästan tårar i ögonen, så glad var jag. Att de spelade Charlie Brown som betyder det mesta, och att jag stod där med min egen Charlie Brown (Tharon alltså haha) var ju något annat som också fick mig att inse hur lyckligt lottad jag var.
 
   Själva ridpasset gick bra, vi hade lite konditionsträning i världens uppförsbacke, men han var så otroligt pigg så det behövde han haha. Idag ska jag rida på banan då en kompis följer med. Spännande!
 
    Nu måste jag föna mitt dumma hår.
Kram!